maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aprillia!

...syö silliä, juo kuravettä päälle!

No en juo, höh. Mutta silliä kyllä voisin syödä. Musta on nimittäin tullu ihan kalatyttö. Sen mummon lohilaatikon jälkeen mä hurahdin lohikeittoon ja silakkalaatikkoon. Ja pääsiäisenä mummilla söin ihan ohimennen kissan kupista sen kalanappulat (no mitäs oli jättänyt ne syömättä, se on kans sitte nirso katti!), että oli muutes hyvää!

Isi sanokin, että musta on tullu ihan kissa, ja mä kyl melkeen loukkaannuin. Ja äiti oli mun mielestä vähän liian ilonen ku se keksi, että mä tykkäsin kissanruoasta. Mä en yhtään tajua, miks? (Äiti: Hmmm.... ehkäpä siksi, että vielä löytyy kaupasta Minnille jotakin ruokaa, mitä ei olla kokeiltu ollenkaan :) ja kissallehan tunnetusti tehdään paljon kalaruokia ja ne taas sopivat Minnille mainiosti. Jipii!)


Meillä oli ihan kiva reissu mummilassa, vaik vähä rasittava. Viliä piti vahtia koko ajan, ettei se tunge mun reviirille (ai kenen ja minne? hah...). Mä ajoin sitä takaa, mutta se raukka kiipesi aina turvaan sen kiipeilypuuhun ja kyttäsi sieltä sitten mua. Tosi säälittävää. Ei ollenkaan selkärankaa kohdata mua silmästä silmään.


Välillä Vili tunki ittensä äitin petiin ja ojenteli siinä niinku olis joku varsinainen suurmoguli.Mä kattelin Viliä tuimasti. Yritin viestittää koko olemuksellani, että "antaudu serkku hyvä, me ollaan nyt täällä ja sä et voi yksin määrätä". Yritin kohdata sen ryökäleen silmästä silmään ja... (eiköhän toi nyt ole aika paksua...kukahan se uikuttaen vetäytyi mun jalkoväliin :)


No joka tapauksessa, me ulkoiltiin paljon, mä varsinkin käytin äitiä ulkona mooooonta kertaa, joskus keskellä yötäkin. Retkeiltiin hiihtomajalla, paistettiin makkaraa, Henna ja Emppu laski aivan julmettoman isoa mäkeä. Illalla kaikkien ihmisten naamat oli ihan punaset.


 Vaikka reissussa oli kivaa, on ihana olla taas kotona.
Nyt mä aion vaan köllötellä kevätauringossa ja odottaa kesää!
2 kommenttia:

  1. Toi kissanruokien maistelu on ihan tuttu juttu. Meillä Eppu on syönyt joka kerta kissanruokakupin tyhjäksi, kun on käyty paikoissa missä asustelee kisu.
    Kotonahan nappulat syödään vasta ihan vikana, kun on pakko:)
    Lämmintä kesän odotusta!

    VastaaPoista
  2. Aika julmetun suuri toi sun serkkukissa. Hyvä, että siltä jäi sulle herkkuja. Joo, ja makkaranpaistaminen kuulosti yhtä hyvältä kun lenkurointi.

    VastaaPoista