sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Reissurekku

Heippa vaan!

Mä oon ollunna tänään vähän reissussa mun perheen kanssa. Kävin nääs virpomassa mummoa Espoossa. Piiskasin hännälläni sitä ihan hirveesti ja nuolin naamankin varmuudeks ihan märäksi. No sitten mä sainki ihan älyttömän hyvää lohilaatikkoa ruoaksi. En o varmaan sataan vuoteen syöny mitään niin hyvää! (Äitin huomautus täs vieres: "et o syöny yhtään mitään kolmeen viikkoon, että jo oli aikakin"...).

Ja me käytiin kans lenkuralla siel Matinkylän raitilla, kyl oli melkosesti pissapostia! Ja osa oli semmosilla kielillä, etten mä ymmärtäny niistä mitään!! Mut meillä oli ihan hauskat kävelyt. Jätin sinne kyl ihan jätti pissat, siinähän nuuhkivat ja miettivät, että mistäs kaukaa maalta toi on täällä ollu, hahaa :)


 


Mulla oli siellä kyl ihan oma voimamies mukana, että ei huolta, jos vaikka olis joku isompi tullu jotain uhittelemaan. Mutta ei onneksi tullut.


   Henna vahti tosi tarkkaan, etten mä päässy syömään mitään vaarallisia juttuja. Roskaa oli aika paljon...


Oli ihana aurinkoinen kevätpäivä ja aika lämminkin. Me käytiin myös Hakaniemen torilla.
Siellä lähellä äiti ja isi joutu olemaan hotellissa yötä (äiti: juhlimassa hääpäivää!!) viime viikolla, että me saatiin viettää kummitädin kaa laatuaikaa!
Tässä mä viiperrän Hennan kaa torilla:


Kummitäti keksi mulle kivan pötkyläleikin. Arvaatte varmaan, mitä sinne pötkylään oli piilotettu. Nii just. Herkkuja :)
Ja sitten leikin jälkeen tuli kauhee väsy!


Auringonpaistetta kaikille mun kamusille <3

t. Minni3 kommenttia:

 1. Sulla on ollu, Minni Manninen, ihana retki. Kiva ku sulle maistu se lohikeitto. Me syätiin luita ja ulkoiltiin kans paljon kuten sä. Oikein mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Juu, äiti otti kyl heti opiksi ja mä sainki tänää sit silakkalaatikkoo. Kato ku mä en enää suostu syömää mitää vauvanpuuroja. Mähän oon kohta jo melkeen 2 v, että enhän mä enää mikää vauva oo. Ja tänää me iskän kaa imuroitiin, siinä olikin kova homma. Must toi letkun vaihtiminen on kauheen rasittavaa ku sil ei o mitään käytöstapoja. Mä aina vähän joskus joudun rähisee sille. Mutta nyt on taas siistii ja mä voin kaikes rauhas loikoo auringonläikäs eikä mitkää imurit mua häiriköi.
  Mukavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
 3. Ai ei vauvanpöperöt enää maistuneetkaan, harmi! Mut onneks sait sitä lohilaatikkoa. Aika touhukas oot ollu, vaikkas et paljon mitään ookkaan viime aikoina syöny. Toivottavasti noi kalaruuat maistuis sulle piiiitkän aikaa, että saat edes jotain ravintoa sinne masuus. Tsemppiä ja koita jaksaa! T: Elli
  PS. Myöhästyneet hääpäiväonnittelut iskälle ja äidille!

  VastaaPoista