torstai 11. huhtikuuta 2013

Uutiskoira

Yleisradiosta, hyvää iltaa!

Heh, no kokeilin vaan, että miltä se tuntuis sanoo noin. Äiti kertoi, että se on joskus sanonut, ku se oli siellä töissä. No, mä innostuin tuosta ja aattelin, että mähän voisin alkaa vaikka kattoo telkkua, ku mä aina joskus nukun sohvalla (se on isin jalkopään jälkeen paras nukkumapaikka). Varsinkin, ku tuossahan se kököttää koko yön eikä sitä kukaan kato. Kaikki vaan nukkuu. Ja äiti sahaa puita (hehheh).

No, niin mä sitte viime yönä päätin, että musta tulee uutiskoira. Ja puol viis mä heräsin ihan pirteenä ja se iso kapula, missä on paljon niitä nappuloita oli ihan siinä mun vieressä. Mä sitten vähän annoin tassua sille kapulalle ni kato, sehän aukes se telkku! Ja se ruutu meni ihan siniseksi ja siel alko pyörii vaan jotain tylsiä juttuja...ei ees mitään elokuvaa. Mulle ois kyl sopinut toi avara luonto tai sitten vaikka joku ruokaohjelma. Höh.

Mä kattelin siinä vähän aikaa ja sitte isi tuli ja kysy, että mitä mä oikein puuhastelen ja mä katoin sitä hölmönä, että etkö sä ny nää että mä katon telkkua?! Isi kysy, että mitäs siel maailmalla on tapahtunut, onks ollut mielenkiintosia uutisotsikoita. No mä siinä puntaroin vastauksia vähän aikaa, ja mun mielestä asiat oli aikalailla kohdallaan. Paitsi että mulla oli pissahätä.

Sitten isi päästi mut pissalle ja mä kävin juomassa ja sitten me mentiin takas nukkumaan. Telkku laitettiin kiinni ja mä menin huilaamaan isin jalkopäähän. On toi uutiskoiran homma aika vaativaa ja väsyttävää. Yövuoro varsinkin.


Päivälläkin väsytti viel ihan kauheesti...piti mennä aurinkoon loikoon...

Kyllä se kesä tulee, mä uskon niin!

t. Minni

2 kommenttia:

  1. :D) Oletpa sä mainio uutiskoira, huomasinkin että päivän uutiset (ja sää) oli paremmat kuin aikoihin, nehän oli Minnin käsi... eiku tassualaa :)

    VastaaPoista
  2. Teille on pieni sydän blogissamme <3

    VastaaPoista