keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ei mene hyvin...

Moikka

Vielä mä täällä olen, vaikka vähän heikosti. Ens viikolla äiti ja isi vie mut Viikin Eläinsairaalaan "tilannearvioon", niin äiti sanoi. Ne ottaa taas niitä verikokeita. Vähän se pistää, mut ei se mitään, ku ne tädit on nii mukavia. 

Ei mulla kauhean hyvin ole pullat uunissa. Mä en syö mitään, mä juon ihan hirveesti ja pissaan vähän väliä. Tai no, kyllähän mä haluaisin syödä, mutta kun mä saan syödä vaan kaikkee yök-ruokaa ja sitä mä en suuhuni pistä. Ja kun mä pissaan yölläkin tunnin välein, isi ja äiti ei saa nukuttua. Isi on jo tullut kipeeksi, kun se ei ole nukkunu moneen yöhön. Enhän mä sitä tahallani... :´(

Me ollaan kaikki aika onnettomia tällä hetkellä, minäkin. Kyllä mä tiedän, että mun päivät täällä käy vähiin. Eniten surettaa se kauhea ikävä, mikä meillä kaikilla jo nyt on toisiamme. Nyyh....

t. Minni


  

Mutta vielä nautitaan yhdessäolosta, minkä ehditään :)


9 kommenttia:

 1. Voi Minniä. :( Eikö soijakaan enää maistu? Suostutko syömään edes Levolacia?

  Kyyneleet tuli silmiin tätä lukiessa...

  T. shunttikääpiöpinserin omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan, juu Levolacia suostun just ja just. Kyllä mä yritän mennä koppiin piiloon, mutta äiti houkuttelee mut aina jollain namilla pois ja mä oon sen verran pöhkö, että meen sitte namin perässä ja sit mä saan sen lääkkeen. Puristan kyl hampaita kiinni kauheen kovaa, mutta en sittenkään tarpeeksi kovaa. Aina ne onnistuu sen mulle antamaan :( Ai sun koiralla on kans shuntti. Höh. Tyhmä juttu. Toivottavasti hän voi hyvin ja viksumpi ku mä ja syö hyvin, että eläis terveenä ja pitkään :)
   Hyvää kevättä toivoopi Minni (ja äiti)

   Poista
 2. Voi pientä! En osaa muuta sanoa kuin toivottaa voimia teille kaikille tähän kurjaan tilanteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Iso hali, nuuhkutus, rapsutus, nuolaisu nenänpäähän ja pää kallellaan tuijotus suoraan silmiin. Ja hyvään kevään toivotus! t. Minni

   Poista
 3. Bloggeri kadotti minun ekan kommentin. Toivotaan, ettei se ole vielä Minnin aika mennä. Kurjaa joka tapauksessa. Koettakaa kestää toivovat M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivoa on niin kauan kuin on elämää! t. Minni ja äippä <3

   Poista
 4. Höh, itkuhan tässä tulee. Voi pieni Minni. Voimia teille kaikkeen siihen, mitä on vielä tulossa ja lämpöisiä ajatuksia.

  VastaaPoista
 5. Ja jos Viikin tädit sanovat, että tilanne on vakava, niin sitten sun on saatava kaikkia superherkkuja, mitä vaan mielesi tekee!

  VastaaPoista
 6. Voih, kylmät väreet ja kyyneleet tuli mulle :(

  En nyt muista mitä kaikkea ruokaa olette kokeilleet, mutta meidän Lillyn (ja terveen Hanin) suurta herkkua on keitetyt lohi- ja seikuutiot. Niitä ja raejuustoa sekaisin niin NAM! Miten Cesar "kanaa ja hienointa kalaa? Sitä olen antanut meidän koirille myös.

  Niin surullista tuo teidän Minnin sairastelu. Ei auta kuin elää ihanaa elämää hänen kanssaan päivä kerrallaan.
  Kaikkea hyvää, voimia teille kaikille <3

  Dinah ja hauvat

  VastaaPoista