tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden vika ja eka päivä

Mitäs puuhasitte? Mä olin ens vähän järkyttynyt, kun kaikki vaan höpötti, että "vuosi loppuu tänään". Ihmettelin, mitä ne oikein sillä tarkotti. Että eikö huomista sitte tuliskaan enää? Päätin niiku varmuudeksi tehdä vähän kaikkea.

Niinku ulkoilla...Olla kummitätin sylkyssä...

 


 .....ja kerjätä siltä herkkuja:Leikkiä mun vinkulelulla......murista vähän...
Auttaa isiä telkkarin asennuksessa..

 ...pötköttää nallepuhin kanssa takan edessä lämpimässä... ...ja näyttää, miten hienosti olen oppinut kertomaan, että haluan ulos! Vai en ole sisäsiisti mitä häh?!? (äidin sivuhuomautus: et todellakaan, kukas se pissi omaan petiinsä tänään?)Ja sitten tuli se paukkuilta. Kuis meni? Myönnettäköön, olihan se vähän rasittava, vaikka mua ei kyl pelottanutkaan. Käsittämätöntä möykkää koko illan ja varsinkin sitten tosi myöhään, jolloin mä oon tavallisesti jo nukkumassa. Höh. Yritin kyl käydä vähän väliä ulkona kertomassa painavan mielipiteeni (lue: hirveästi räksyttäen), mutta heikoin tuloksin. Paukutus vaan kiihtyi.

Katselin hetken Hennan sylissä Empun ikkunasta, kun pihalla räiskyi. Aikas kauheeta. Ihan maailmanlopun meininki. Menin sohvalle nukkumaan, en jaksanut katsoa semmosta menoa.

Ja hei, tulihan se tämäkin päivä! Uusi vuosi. ONNEA!


3 kommenttia:

 1. Olipas meillä mukavat leikit ja pötköttelyt tänään :) Ihanan hassua uutta vuotta sulle Minskuliini! t. Kummitäti

  VastaaPoista
 2. Iloista ja paukutonta uutta vuotta kaikille pienille ja urheille koirille :)
  Isoja haukkujakaan unohtamatta, tietty.

  VastaaPoista
 3. Oikein suloista uutta vuotta ja mukavia leikkejä!

  VastaaPoista