tiistai 25. syyskuuta 2012

Vuosihuolto

Tere!

Mä kävin lääkärissä. Mulle tehtiin kuntotarkastus, otettiin verikokeita, annettiin rokotuksia ja ultrattiin. Punnittiinkin, ja mä painan 4,8 kiloa ja olen siis hoikka tyttö. Pelotti kyl aikas paljon, ni pissasin siihen vaakaan. Hö.

Mut oikeesti ne tädit oli kohtalaisen kivoja eikäs mun tarvinnut siel kauan olla, pääsin isin kans kotiin. Nukuin sit koko päivän. Ja nuolin haavojani (henkisiä)...

Ai mitä ne sit sano? No...äiti saa siitä kertoo ku se osaa paremmin, mut sen mä tiedän, että mä saan pitää nää mun kahdet kulmahampaat. Se on oikeestaan aika kiva, ni ei tu mitkään turhat tyypit aukomaan päätä ku mä väläytän niille mun hammaskalustoa!

Se vähemmän kiva juttu oli sitte se, että mä oon nyt tuomittu syömään sitä kamalaa erikoisruokaa loppuikäni. Mun maksa ei kuulemma kestä muuta. Ja se on kuulkaa masentavaa.

Mutta tiedätteks mikä oli hirveintä, mitä se lääkäri sano? Mä oon kuulemma TYHMÄ! Ku mulla on päässä semmosta jotain AMMONIAKKIA ni mä oon sen takia keskimääräistä tyhmempi enkä kuulemma voi OPPIA UUSIA ASIOITA! Mä oon ihan pöyristynyt!!!!
Arvaa, meinasinko sanoo sille lääkärille että ei me sullakaan hissi ihan ylös asti?!!!

Ja niin se lääkäri selitti äitille, että mua ei kannata edes opettaa enää täysin sisäsiistiksi, ku en mä kuulemma sitä ikinä opi. Ite on tyhmä se lääkäri! Eihän se ny siitä AMMONIAKISTA johdu etten mä pissaa ulos!!!! Osaanhan mä pissata vaikka avaruudessa, mutta kuka nyt haluis pissata pihalle, jos sataa vettä silleen 49 mm /vrk tahtiin, niiku tääl Mäntsälässä? Märkä ruoho tuntuu kauheen ikävältä pyllyssä.

Tervetuloo vaan lääkäri pissamaan meijän pihalle ku märkä ruoho tarttuu pyllyyn ja sataa niin kovaa ettei löydä takas sisään!

8 kommenttia:

 1. Minni, olet sä kyllä hauska, etkä tippaakaan tyhmä :) Lääkäri vois tosissaan kokeilla märkää ruohoa pyllyn alla ;D)) Hyvä kun pissit sen vaakaan, mitä tuli arvostelemaan maailman viisainta koirarotua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta Mai, kyl mäykky on viksu ku mikä! Mä voin pissii uudestaanki jos joku viel tulee sanoo mua tyhmäksi! hihi.... t. Minni

   Poista
 2. Olipa törkeetä käytöstä siltä lääkäriltä. Ite on tyhmä, se on joka toista haukkuu! Niin on äippä sanonut. Mä oon kanssa samaa mieltä ettei tommosessa vedenpaisumuksessa voi pissiä, ei oo märkä ruoho kivaa, ei!

  Mut kuule, kun sulla on tuo paha vaiva, niin hyvähän se on välillä kattoo, et' nuo sun veriarvot on kunnossa. Ja kuule, vaik' se ruoka on pahaa, niin yritä nyt kumminkin vähän syödä. Muuten sä kuihdut ihan olemattomiin. Tsemppii sulle!
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Mä yritän nyt syödä ku kerran muuta ei saa. Lupaan sen sulle. Halit ja pusut sulle Elli <3 :)

   Poista
 3. Se möllikkä lääkäri ei tiä mistään mitään, tai ei siis tiä mäyriksistä mitään. Ookko koskaan kuullu tyhmästä mäykystä? Et. Siis et ole sinäkään. Tsemppiä söpöliini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tiijäkään! Mä oon nii viksu, et voi vähän vaikka tyhmentyyki ni ei tunnu missään! Haha :) Halit ja lurpsis vaan teille komistukset!

   Poista
 4. Voi Minni-parka. Et varmana oo tyhmä, jos on pipi, niin on pipi. Mutta ei tyhmä.

  Olitteko yliopistollisessa vai missä?

  Terv. Lillyn mamma

  VastaaPoista
 5. Hei Lillyn mamma! Mä olin Helsingissä Viikin yliopistollisessa eläinsairaalassa. Enkäs mä mikää tyhmä oo! Mä olen just oppinu jäämään eteiseen ku äiti menee avaamaan ulko-oven, jos ovikello soi. Nii ja itse asiassa äiti ei meinannu oppia sitä ollenkaan. Se vaan huusi mulle EI EI EI EI vaikka mä kökötin jo ihan paikallani. Kylhä mä nyt kerrasta uskon enkä kuurokaan ole!

  t. Minni

  VastaaPoista