perjantai 14. syyskuuta 2012

Sairautta

Heippa vaan. Aattelin tulla kertomaan, että mä oon ollunna kipee viime päivinä. Mulla on ollut huono olo ja tärisyttäny ihan kauheesti. Janottaa ja pissattaakin koko ajan, mut nälkä ei o yhtään. Mitään en halua syödä. Ja välillä on pitäny oksentaa. Ei o kivaa.

Noi mun ihmiset puhuu kaikkee...luulee, etten mä tajua. Mutta kyllä mä tajuun. Mä kuulemma kuolen kohta aliravitsemukseen ku mä en syö. No kyl mä se tiedän, ettei koirat sentäs pyhällä hengellä elä, mutku mun ei me kurkusta mikään alas! Ei vaan maistu ei. Paitsi herkut. Ja niitä mä en saa ku vähän. Että ei ihme jos kuolee ravialitsemukseen. Höh.

Sitte mä oon pissaillu pitkin lattioita. Yhtenä päivänä pissaa tuli koko ajan eikä ketään ollu päästämässä mua ulos. Emppu tuli onneksi koulusta, ni pyyhki sitte neljät pissat lattialta. Ja kun ulkona on pimeetä ja sataa, ni en mä sinne haluakaan pissata...inhottaa ku pylly kastuu märässä heinikossa :( Isi suuttuu mulle joka päivä, kun se astuu mun pissaan ja sen sukat kastuu. Sitte se aina huutaa mulle jotain inhottavaa ja äiti joutuu rauhottelemaan sitä.

Yöllä mä en osaa rauhottua nukkumaan, ku masus on semmonen outo olo. Viime yönäkin etsin monta tuntia hyvää paikkaa sängystä ja sängyn alta, mutta ei vaan löytyny. Onneks joskus yhden aikaan äiti ymmärsi sit mennä vierashuoneeseen nukkumaan, ni mä sain sitte äidin paikan. Johan alkoi muaki nukuttaa!

Mutta nyt mä oon jorissu ihan tarpeeksi. Ensi viikolla joudun varmaan taas lääkäriin, jotta tiedetään oonko mä kovastiki kipee vai vähän vaan. Nyt mä menen keittiöön, ku siellä saa kuulemma jäätelöä.

Pitäkää peukkuja, etten mä ihan vielä kuole. Haluisin niin kovasti nähdä ku lunta sataa :) t. Minni

6 kommenttia:

 1. Minni kiltti... syö edes vähän, jooko. Ja mene äipän kanssa sinne lääkäriin, että saat pian rohtoa tai jotain.

  Mai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mai, kiitti tsemppauksesta. Mä yritän. Söin tänään leipää, ku äiti syötti pikkumuruina kädestä ja sitten sain semmosia energianappuloita, jossa on kaikki vitamiinit. Ja tietty mun sunttilääkkeen. Me käytiin lenkilläkin, oli ihan kivaa. Nyt mua väsyttää ja pitää nukkua. Mukavaa viikonloppua sulle t. Minni

   Poista
 2. Voi pieni Minni-ressukka. Nyt pitäis äkkiä päästä lääkäriin, ettei vaiva pahenis entisestään. Täältä lähtee parantavia rapsutuksia ja suukkoja, puuh, tuliko perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ellieli, kiitos rapsuista ja pusuista, ne auttaa aina :) Kyllä varmasti mennään pian lääkäriin, ehkä mulla on pissatulehdus tai jotain. Mä oon kyl nyt luvannut yrittää syödä vähän paremmin... t. Minni

   Poista
 3. Voi Minniä, eihän sulle oo vaan tullut pissatulehdusta?
  Tai diabetestä? Tai jotain muuta vakavaa?
  Täältä tulee rapsutuksia ja haleja, toivoottavasti paranet pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Aikku ja Olli! Juu, sitä se äitiki tossa on ääneen ajatellu, että oliskohan mulla pissatulehdus tai sit se toinen d....no joku vaikee sana kuiteski. Mullahan on jo toi vakava maksavika, etten kyl tarttis enää yhtään vakavaa tautia :( Mutta onneksi mä saan niin paljon näitä rapsuja ja haleja, että kyllä mun kelpaa :)
   Mukavaa viikonloppua teillekin! t. Minni

   Poista