sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vahdissa

Morjens!

Oon ollu talvilomalla. Vaikka kiirettä on kyl pitänyt. Mä olen pitänyt vahtia meitin pihalla. Sieltä on hyvät näkymät nyt joka paikkaan, ku isi on tehny mulle vartiopaikan.Ja nyt ku mä olen syönyt vähän paremmin, ni mä oon jaksanut leikkkiä ja (heh) lihonutkin vähän! 


 
Yhtä mä kyllä inhoa, ku noi pallot menee aina sohvan alle. Ei o kiva.

Vetoleikit on mun erikoissuosikkeja. Tässä mä olen jo valmiusasennossa.

Mä sain muuten tommosen kissanputken meikäläisiltä. Sitä on hauska syödä :)
 

PÖÖ!

Grrrrrrr!     
Ihanaa, kun on kevät ja ilmat lämpenee! Mä en yhtään tykkää pakkasista. Nyt taas tarkenee paremmin ulkoillakin. Oli muuten hirveesti taas pissapostia....en jaksanu millään lukea kaikkia...

Ihanaa kevättä kaikille meidän ystäville!

t. Minni ja Sari 
 

7 kommenttia:

 1. Sohvan alle (tai taakse) menevät pallot on hankalia, mutta Basse laittaa kyllä tahallaan niitä palloja piiloon ja komentaa sitten emäntää nostamaan peffansa sohvalta ja antamaan pallon ;)

  Kivoja kuvia teidän lenkkeilystä. Tähystyspaikka pihassa on ihan mainio!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun edes puurot ja herkut maistuu! Niiden voimalla painelette vielä pitkään :)

  T. Dinah ja Lilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun maistuisikin. Kyllästyminen tuli jo. Minnillä on juoksu meneillään ja ruokahalu nolla. Tällä hetkellä ruokavalioon kuuluu 2 kanatikkua ja 1 nakki päivässä ja kuppikaupalla vettä. Ja mä revin tukkaa päästä :(

   t. Sari

   Poista
 3. Vautsikka vau, ku sulla onkin korkee tähystyspaikka. Tualta näkee melkein meille asti.

  Meijänkin pallot viärii sohvan alle, aina. Mikähän siinä oikeen on, että silleen lattia viettääkin just niihin sohviin päin. :)

  Voi hyvin, Minni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä oon yrittänykki tähyillä, että näkyiskö tuttuja, mutta ei oikeen. Ja kohta kai ne lumetki sulaa ja mun tähystyspaikka menee pois. Hö. Mutta ei se haittaa, kiva ku tulee kesä.

   Joo, toi on kyl totta. Meillä on varmaan koko talo vinossa seiniin päin, ku kaikki pallot on sohvien alla. Ja telkkupöydän.

   Hyvät voinnit!

   Poista
 4. Your little doxie is soooo cute!! I've never seen a wirehair that looks quite like that. Nice to meet you both!

  VastaaPoista
 5. Hi Doxie Rod! Nice to have you visiting our blog :) And thanks for your kind words, they mean a lot. Minni is a miniature wirehair, 1y 10m of age. She is my first dog. When I was a child I was told I'm allergic to dogs, but it appeared I'm cured and I could take a dog, my long time dream came true :) But even though Minni is a the best companion ever her story is quite sad.

  Minni is very sick and will not live long. March 2012 she was diagnosed with liver shunt (the more difficult version of it) and we chose not to operate it as the doctors presumed the result of the operation to be very uncertain. So far we have managed with diet but it's been quite a task as Minni is extremely picky. That is: there is only one food she is officially allowed to eat and she is not touching it. I could as well throw the bills out of the window :/ So, I'm trying to apply other low-protein diet with poor results...

  But, so far Minni is with us and we are enjoying the remaining days with her. And we all love her soooo much :)

  I was visiting your blog too and I have to say that Rod's hair is beautiful! And what an artist you are...I enjoyed the drawings so much (found familiar situations in many of them :) Really nice to meet you too!!

  Sari and Minni the doxie

  VastaaPoista