torstai 15. toukokuuta 2014

Odotuksen kihelmöintiä...

Hei kaikki...
...ja ihanaa kevättä!

Talvi on väistynyt, suru Minnin menettämisestä pikkuhiljaa antanut tilaa iloisille muistoille ja uusille seikkailuille. Kodissa, pihalla, sydämessä olisi tilaa pienelle karvakuonolle, hännänhuiskeelle, naamapesuille.

Pian (aamukampa on jo käytössä) tälle sivulle ilmestyy linkki Paratiisitielle. Tervetuloa sinne seuraamaan Akun elämää.

Siihen asti, toivottavasti tämä tästä muuttuisi kesäksi :)

Sari

7 kommenttia:

 1. Jännittävää aamukampa-aikaa ja iloista kesää Akun seurassa!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hei, muuta kituviikko vielä....heinäkuun alussa meidän pitäisi saada Aku kotiin. Mutta katsomaan päästään jo reilun viikon päästä. 😃

   Poista
  2. Ongelmia ipadilla kirjoittamisessa...näppis lukittuu jotenkin välillä. Piti vielä sanoa, että kiitos Mai ja Sirpa kommenteistanne. Jännityksellä täällä odotellaan...kunhan saan ekat itse otetut luvat, niin sitten laittelen niitä uuteen blogiin :) ja linkin tänne.

   Poista
 3. Näin Main sivulta, että tämäkin blogi oli päivittynyt. Mukavaa pennun odotusta. Itse toivon tietysti, että teille tulee pieni mäykky, mutta voihan se olla, että olettekin päätyneet johonkin muuhun rotuun. No pian nähdään. Terveisii M-L ja vanha herra Ossi.

  VastaaPoista
 4. Hei Marja-Leena ja Ossi! Mäykky on meille tulossa, mikäs muukaan :) Ensi sunnuntaina pääsemme pikkuista poikaa katsomaan....sitten räpsin miljoona kuvaa!! :) t. Sari

  VastaaPoista