lauantai 21. joulukuuta 2013

Lämmin kiitos!

Hei,

Valtavan iso kiitos kaikille Minnin kamusille ja kaikille lukijoilleni osanotosta ja myötäelämisestä surussamme. Kiitos kaikista rohkaisevista ja lämpimistä kommenteista, joita olen saanut. Ikävämme on kova, mutta toisaalta on ollut suuri helpotus tietää, että Minni ei ainakaan enää kärsi sairaudestaan. Jotenkin haluan ajatella, että siellä jossain Minni kirmaa terveenä uusien ystäviensä kanssa ja valmistautuu nauttimaan jouluaterialla kinkkua ja maksalaatikkoa, kun ei koskaaan eläessään niitä saanut syödä.

Joulu tulee koirattomaankin taloon. Meitä lohduttaa tänä vuonna hiukkasen se, että Minnin kissaserkku Vili saapuu taas vieraaksemme ja saamme paijata sitä niin paljon kuin ikinä haluamme.

Oikein ihanaa, levollista, herkullista, tunnelmallista ja leikkisää Joulua teille kaikille ja onnellista Uutta Vuotta!
 Voikaa hyvin!


Sari

6 kommenttia:

 1. Joulua ja ihan varmasti Minni kirmailee sateenkaaren tuolla puolen terveenä ja touhukkaana.

  VastaaPoista
 2. Lämmintä joulua teille, ja onnellisia hetkiä Vili-kissan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Rauhallista ja lämmintä joulua teillekin!

  VastaaPoista
 4. Löysin tämän blogin, kun etsin tietoa netistä. Meillä nimittäin 10kk ikäinen chihuahua poika, jolla todettiin puolivuotiaana maksavika. Myöskin sappinesteissä on häikkää. Tänään koira nappasi minua kädestä kiinni hampaillaan ilman syytä, muutenkin on välillä aggressiivinen. Meillä siis varmaan kohta sama edessä, pienen päästäminen ikiuneen. :(

  VastaaPoista