tiistai 4. kesäkuuta 2013

Onnea mulle!

Hopsis!

Ja terve taas. Tänään on suuri päivä: mä nimittäin nääs täytän 2 vuotta! Taisit melkeen luulla, etten mä edes näkis tätä päivää, mutta toisin kävi! Täällä mä vaan tepastelen niinku ennekin.

Tässä on kuva siitä kakusta, minkä mä sain. Kippo oli täynnä vaniljajäätelöä ja siinä oli lohitikkuja pystyssä. Arvaa, oliko hyvää. No oli.


Ja tässä mä syön sitä.Eikä siihen kauan mennyt. Nyt kuppi kiiltää.


Mä haluaisin lisää, mutta en mä saa...
Ihanaa, kun on kesä. Mä tykkään maata auringossa. Mitä kuumempi sitä parempi. Välillä voi mennä takan eteen kiveykselle viilentään. Ja sitten mä tykkään jahdata ötököitä ja napsia niitä suuhun. Ja syödä kukkia :)

Ja meidän lähelle on tehty uus tie, nyt mä oon päässy ihan uudelle lenkuralle, siel on hienoja hajuja. Ihana nuuhkutella!

Ja on mulla uus hommakin: paistovahti. Tässä mä vahdin, että muurinpohjalettu paistuu asianmukaisesti. Hyviä tuli, kun mä vahdin oikein tarkasti.Hyvää kesää rakkaat kamuset! Muistetaan uida, leikkiä, peuhata ja herkutella!


6 kommenttia:

 1. Iso synttärimuisku sun nenuun! Pian nähdään :D t. Kummitäti

  VastaaPoista
 2. Hihii! Kiitos kummitustäti :) Mä oon ihan ähky ku mä oon saanu tänää kaikkee namia ..mmmm.
  Kohta köllähdän masun viereen nukkumaan. Näkymisiin! t. Minni

  VastaaPoista
 3. Jihhaa, kyllä me uskottiin että vietät vielä synttäreitä! Nää niin iloitsee kanssanne :)

  Terv. Lilly ja mamma

  VastaaPoista
 4. Ihanat onnittelut 2-vuotiaalle! Sait kyllä hienon kakun ja tottakai pitää jonkun tunnollisen toimii paistovahtina. Juu.

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnittelut Prinsessalle:)

  VastaaPoista