maanantai 17. kesäkuuta 2013

Mökillä

Morjens!

Mä olin viikonloppuna reissussa. Oltiin siellä mun Vili-serkun mökillä, ku haettiin Eemeli ja Henna kotiin.
Mulla oli kuulkaa niin kivaa, ettei ikinä! No...

Ensinnäkin, mä sain olla VAPAANA siel mökillä. Ei mitään juoksunaruja eikä mitään!!! Ja ymmärsin pysyä pihapiirissä, ihme. Vaik kyl me käytiin Vilin kaa katsastamassa molemmat naapuripihat, ku siel ei ollu ketää kotona. Tuolla mä menen, huomaatteko ruskean läiskän pöpelikössä?
Toiseksi, mä sain olla autossa yksin, kun noi mun ihmiset kävi välillä kahvilla. Siellä mä mietiskelin syntyjä syviä ja kuuntelin sateen ropinaa...taisin torkahtaakin, ku mun mielestä ne tuli ihan heti takaisin sielt kahvilta.

Kolmanneksi, mä sain olla Vili-kissan apurina hiirijahdissa. Vili otti hiiren kiinni ja mä vein sen näytille äitille. Äiti ei kyl tykänny yhtään ja ko mä en uskonu yhtään mitään käskyjä, ni mä sain kylmän vesisuihkun ja sitte mä tajusin vast pudottaa sen hiiren ja ukki vei sen pois. Mutta oli se silti aika makeeta!


Neljänneksi, mä matkustin tänään lossissa! Se oli hiano! Tässä mä olen isin sylissä siellä Vekarasalmen lossissa:Mutta kaikista parasta oli se ihana vapaus...juosta ja juosta siel mustikkamättäissä aamusta iltaan...aah :) Arvaatte varmaan, että nukuin yöllä ku tukki!

Tässä vielä muutama kesäinen kuva reissusta:

Tyylinäyte kaarnan nakerteluhetkestä

Innokas mölkkytoimitsija


Väsynyt mölkkytoimitsijaMyrskyä uhmaamassa


Siskon sylissä lämmittelemässä


Ootan, jos mummilta putois joku herkkupala...Että hyvää
kesää
ja
lällällää!


t. Minni

4 kommenttia:

 1. Ihanaa suvieloa sulla Minni ihanan perheesi kera!

  T. Lilly ja mamma

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos Lilly! On mulla aika hupsu perhe :) Hyvää kesää myös sinulle ja perheellesi! T. Minni

  VastaaPoista
 3. Heippa, ootko kuullu eläinlääkäri päivien asiat maksashuntti koirien hoidosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, En ole kuullut. Tiedätkö, onko siellä tullut esille jotain uutta? Toivoa kenties? Meillä Minni voi tällä hetkellä yllättävän hyvin, on vähän saanut painoa lisää eikä mistään huomaa, että mikään olisi vialla (paitsi tietysti, jos väärää ruokaa syö). Olenkin jo miettinyt, onko tällä taudilla jotain paranemistoiveita... t. Sari

   Poista