lauantai 3. maaliskuuta 2012

Aurinkoisia juttuja

Moikka vaan!

Ihana auringonpaiste tänään, ja muutenkin kiva päivä! Kummitäti oli kylässä, ja mä oon saanu nukkua sen sylkyssä ja viekussa. Ja me käytiin yhdessä lenkillä vähän ottamassa aurinkoa. Ja vetoleikkejä on leikitty kans. Kaikkee kivaa :)

Huomenna mennään käymään mun syntymäkodissa. Nään pitkästä aikaa Ilkon ja Gildan (ne on kans mäykkyjä) ja ne ihmiset, jotka mua hoiti kun mä olin ihan vauva. En oikein muista enää, kun olin niin pieni silloin, mut koskaan en unohda tuoksuja. Kyllä mä varmaan heti muistan mikä paikka se on, kun me päästään sinne. Aika jännää.

Kävin äsken pesullakin ihan sitä varten, että olisin huomenna sitten oikein siisti. Saunakin oli lämmin, mutta en mä nyt tällä kertaa jaksanut saunoa. Olen mä kyl saunassakin käynyt, äitin kaa. Alalauteella vaan ja vähän aikaa, mutta kuiteski. Mä oon tämmönen aika rohkee tyttö.

Mutta nyt mua alkaa väsyttää. On ollut aika pitkä päivä ja huomenna pitää olla pirtee, ni kai mä menen nukkumaan. Kattelen vähän isin kaa Uutisvuotoo (semmonen hörötysohjelma), siihen on hyvä nukahtaa.

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Niin olit hirmu söpöläinen ja pirteä koiruli! Oli oikein mukava nukkua viekukkain. Mukavaa viikkoa Minnulle toivottaa Kummitäti.

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Kaikkea kivaa sullekin Tuulia! Äiti sanoi, että sä tulet ihan pian uudestaan. Kiva juttu tuskin maltan odottaa!

    VastaaPoista