keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ulkoilemassa

Oltiin viime lauantaina jäähallin pulkkamäessä. Pakkasta oli 7 astetta, mutta tuuli oli ihan kamala. Jäädyin ihan heti kalikaksi. Tärisin niin, etten pystynyt edes rapsuttamaan takatassulla korvallista. Inhottavaa.

Me tehtiin äitin ja Hennan kans vaan pieni lenkki ja sitten pääsin isin sylikyydillä autoon lämmittelemään siksi aikaa, kun Eemeli laski mäkeä. Onneksi mulla oli punainen toppatakki päällä, niin lämmitti edes vähän. Oli siellä kyllä ihan hienon näköistä:Tässä mua viedään autoon:Sunnuntaina oli kans 7 astetta pakkasta, mutta ei tuullut yhtään. Silloin oli kiva ulkoilla. Kävin hyppimässä lasten lumilinnoissa. Villapaita lämmitti ihanasti. Huomaa mun uus hieno leveä panta, jossa on heijastinraidat. Niinku hihnassakin. Mä en ookaan mikään pimee tyyppi :)Hakusanoja:
mäyräkoira, mäykky, karkeakarvainen, Minni, prinsessa, maastonakki, mäykkyblogi, mäyräkoirablogi, Freunds, miniwire, maksashuntti, epilepsia, juoksu, juoksuaika, ulkoilemassa, ulkoilee, mäytäkoiran, vaatteet, toppatakki, villapaita, mantteli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti