sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pakkaspuuhia

Moro!

Mitäs kuuluu? Mä oon ollut aika kauhistunut, kun ulkona on niin kylmä. Ei siel voi käydä edes kakalla. Pissakin jäätyy saman tien hankeen. Höh. Aamulla juoksin vaan yhden rundin pihalla ja äkkiä sisään. Isi sanoi, että mä käytiin vaan etujalkoja. Hih.

Juoksut on pikkuhiljaa juostu, ne hormonihommat nimittäin. Enää ei pylly falskaa, onneksi. Yhtenä yönä mä kyllä tuumasin, että mun tarttee varmaan varustautua tulevaisuutta varten ja ahkeroin pesän eteisen peilikaappiin. Virittelin mun vuoteen äitin toppatakin sisälle. Siellä oli aikas hyvä nukkua. Mut aamulla äiti ja isi korjas sen pesän pois, ihan tosta vaan. Ja niin kauhee homma kun mulla oli siinä.

Tänä aamuna mä sain uuden lelun. Äiti sanoi, että sen nimi on Himpula. Se oli aika ihana. Mutta mä purin siltä heti kuonon irti ja pääsin käsiksi sen herkullisiin täytteisiin. Sitte äiti otti sen pois ja nyt mulla ei ole Himpulaa enää. Ihan tyhmää. Onneks possu sentään toimii vielä, paitsi että se on ihan hiljaa. Mä oon pelotellu sen hiljaseks.


Menin iltapäivällä äitin kans ulos, vaikka olikin niin hyytävän kylmä. Äiti löysi mulle pallon, sekin oli ihan jäässä. Mut sen perässä oli kiva juosta, ni tuli vähän lämpimämpi. Äiti otti valokuvia. Se ihan huokaili, kun sen mielestä oli niin kaunista. Mulla oli vaan kylmä. Ei me kauan ulkona oltu, onneksi.Hakusanoja:
mäyräkoira, mäykky, karkeakarvainen, Minni, prinsessa, maastonakki, mäykkyblogi, mäyräkoirablogi, Freunds, miniwire, maksashuntti, epilepsia, mäyräkoiran, juoksu, juoksuaika, hormoni, lelu, pesä, pakkanen, kylmä

2 kommenttia:

  1. Moikka, sun pitää pyytää että mamma käy töppösostoksilla; niitä muutkin mäykät käyttää. t. Kummitäti

    VastaaPoista
  2. Kuulin kun äiti jutteli niistä isin kanssa. Ehkä mä saankin semmoset. Onkohan ne hyvän makuset?

    VastaaPoista