maanantai 30. tammikuuta 2012

Hampit

Moi,

Mulla on murhe. Masu on pipi, kun mä söin taas jotain mitä ei olis pitänyt. Miks mun pitää syödä kaikki, mitä irti lähtee. Höh. Nyt vaan ootan, että se tulee jotain kautta ulos. Yhyy :(

Ja sitte mua vähän jännittää perjantai. Multa revitään kuulemma kulmahampaat. Yök. Mulla on yläpuolella liikaa kulmahampaita ja ylimääräiset otetaan pois. Äiti sanoi kyllä, että mut nukutetaan. Toivottavasti mä näen edes ihania unia. Vaikka kesästä ja kinkkurullista. Nam!








Hakusanoja:
mäyräkoira, mäykky, karkeakarvainen, Minni, prinsessa, maastonakki, mäykkyblogi, mäyräkoirablogi, Freunds, miniwire, maksashuntti, epilepsia, mäyräkoiran, hampaita, murhe, kulmahampaat, nukutetaan

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pakkaspuuhia

Moro!

Mitäs kuuluu? Mä oon ollut aika kauhistunut, kun ulkona on niin kylmä. Ei siel voi käydä edes kakalla. Pissakin jäätyy saman tien hankeen. Höh. Aamulla juoksin vaan yhden rundin pihalla ja äkkiä sisään. Isi sanoi, että mä käytiin vaan etujalkoja. Hih.

Juoksut on pikkuhiljaa juostu, ne hormonihommat nimittäin. Enää ei pylly falskaa, onneksi. Yhtenä yönä mä kyllä tuumasin, että mun tarttee varmaan varustautua tulevaisuutta varten ja ahkeroin pesän eteisen peilikaappiin. Virittelin mun vuoteen äitin toppatakin sisälle. Siellä oli aikas hyvä nukkua. Mut aamulla äiti ja isi korjas sen pesän pois, ihan tosta vaan. Ja niin kauhee homma kun mulla oli siinä.

Tänä aamuna mä sain uuden lelun. Äiti sanoi, että sen nimi on Himpula. Se oli aika ihana. Mutta mä purin siltä heti kuonon irti ja pääsin käsiksi sen herkullisiin täytteisiin. Sitte äiti otti sen pois ja nyt mulla ei ole Himpulaa enää. Ihan tyhmää. Onneks possu sentään toimii vielä, paitsi että se on ihan hiljaa. Mä oon pelotellu sen hiljaseks.


































Menin iltapäivällä äitin kans ulos, vaikka olikin niin hyytävän kylmä. Äiti löysi mulle pallon, sekin oli ihan jäässä. Mut sen perässä oli kiva juosta, ni tuli vähän lämpimämpi. Äiti otti valokuvia. Se ihan huokaili, kun sen mielestä oli niin kaunista. Mulla oli vaan kylmä. Ei me kauan ulkona oltu, onneksi.











Hakusanoja:
mäyräkoira, mäykky, karkeakarvainen, Minni, prinsessa, maastonakki, mäykkyblogi, mäyräkoirablogi, Freunds, miniwire, maksashuntti, epilepsia, mäyräkoiran, juoksu, juoksuaika, hormoni, lelu, pesä, pakkanen, kylmä

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vitriini

Moi. Kauheesti ollut taas hommaa. Äiti osti meille uuden kaapin keittiöön. Vaikka mun mielestä niitä oli kyl petetty. Siinä paketissa oli vaan kauheesti lautoja, ruuveja ja nauloja. Ja sitten joku iiiiso paperi täynnä jotain kummia häkkyröitä. Niitä äiti sitten luki ja käski isiä laittamaan yhen ruuvin tänne ja toisen tonne. Mä toimin ylimpänä rakennustarkastajana, mut oli se kyl raskasta hommaa. Ihan meni mehut siinä. Huh.






















Onneksi mun kummitäti tuli meille vähän pitämään niinku mun puolia. Etten päässyt ihan ylirasittumaan.































Hirveen uurastuksen jälkeen me saatiin se valmiiksi. Ja kyllä siitä tuli hieno. Se tuoksuukin niin aromikkaalle :)











Hakusanoja:
mäyräkoira, mäykky, karkeakarvainen, Minni, prinsessa, maastonakki, mäykkyblogi, mäyräkoirablogi, Freunds, miniwire, maksashuntti, epilepsia, juoksu, juoksuaika, vahtikoira

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ulkoilemassa

Oltiin viime lauantaina jäähallin pulkkamäessä. Pakkasta oli 7 astetta, mutta tuuli oli ihan kamala. Jäädyin ihan heti kalikaksi. Tärisin niin, etten pystynyt edes rapsuttamaan takatassulla korvallista. Inhottavaa.

Me tehtiin äitin ja Hennan kans vaan pieni lenkki ja sitten pääsin isin sylikyydillä autoon lämmittelemään siksi aikaa, kun Eemeli laski mäkeä. Onneksi mulla oli punainen toppatakki päällä, niin lämmitti edes vähän. Oli siellä kyllä ihan hienon näköistä:



Tässä mua viedään autoon:



Sunnuntaina oli kans 7 astetta pakkasta, mutta ei tuullut yhtään. Silloin oli kiva ulkoilla. Kävin hyppimässä lasten lumilinnoissa. Villapaita lämmitti ihanasti. Huomaa mun uus hieno leveä panta, jossa on heijastinraidat. Niinku hihnassakin. Mä en ookaan mikään pimee tyyppi :)







Hakusanoja:
mäyräkoira, mäykky, karkeakarvainen, Minni, prinsessa, maastonakki, mäykkyblogi, mäyräkoirablogi, Freunds, miniwire, maksashuntti, epilepsia, juoksu, juoksuaika, ulkoilemassa, ulkoilee, mäytäkoiran, vaatteet, toppatakki, villapaita, mantteli

lauantai 14. tammikuuta 2012

Juoksu

Moi!
Mun elämä etenee aika vauhtia. Äiti ja isi sanoivat eilen, että mulla alkoi juoksuaika. Mitä ne höpisee. En mä nyt mihinkään noin kylmällä ilmalla ainaskaan aio lähteä juoksemaan!

Emppu kysyi, mitä se juoksu tarkoittaa, ja äiti yritti selittää. En mä kyllä siitä mitään ymmärtänyt, vaikka yritinkin salakuunnella. Mä tiedän vaan, että pyllyä kutittaa ja olo on levoton ja muutenkin tuntuu, että huristan vuoristorataa. Välillä tekee mieli purra kaikkia ja välillä vaan käpertyä isin kainaloon nukkumaan.

Mulle kokeiltiin pöksyjä eilen; ne oli kamalat. Onneksi sain potkittua ne heti jalasta. Juoksupöksyt pitäis kuulemma olla. En tajua, hyvin mä olen tähän asti osannut juosta ilman pöksyjäkin.

Saankohan mä ensi yönä unta. Viime yönä en millään saanut. Äitikään ei saanut, se hyppi koko ajan pystyssä ja kävelin mun kanssa ympäri taloa ja ihmetteli, mikä on.
Lopulta mä sain sitten sen tyynypaikan lämpimän takan vieressä ja äiti joutui menemään takaisin makkariin nukkumaan. Laittoi vielä oven kiinni, ettei sen kuorsaus häiritsis mun unta. Tosi huomaavainen.

Mä nukuin kyl hyvin, mut mitenköhän äiti pärjäsi, kun mä en ollut siinä lähellä?











Hakusanoja:
mäyräkoira, mäykky, karkeakarvainen, Minni, prinsessa, maastonakki, mäykkyblogi, mäyräkoirablogi, Freunds, miniwire, maksashuntti, epilepsia, juoksu, mäyräkoiran, juoksuaika

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Minä, Minni!

Moi, olen Minni, pieni mäyräkoira. Olen karkeakarvainen kääpiömäykky elikkäs maastonakki. Ikää mulla on 7 kuukautta ja risat. Äiti sanoo, että mä olen kuulemma murkkuiässä. Tässä on musta ylivoimaisesti valovoimaisin kuva, tää on otettu jouluaattona, vähän sen jälkeen kun olin ilopissannut pukin lapikkaiden väliin:



Synnyin viime kesänä Freundsin Kennelissä, tarkalleen sanottuna 4. päivänä kesäkuuta. Mulla on kolme koirasiskoa, jotka on kaikki omissa kodeissaan, niinku mäkin. Mä asun mun ihmisten kanssa, ne on mun lauma. Mun laumaan kuuluu Henna, Eemeli, isi ja äiti. Tässä on musta kuvat niiden kanssa:

Minä ja Henna:



Minä ja Eemeli:



















Minä ja isi:




Minä ja äiti (laumanjohtaja):



Hakusanoja: Minni, prinsessa, mäyräkoira, mäykky, mäyräkoirablogi, Freunds, kääpiömäykky, karkeakarvainen