maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tere!

Olen justiinsa tullut kotiin ulkomailta. Oltiin äitin, isin, Hennan, Empun ja kummitätin kans Virossa semmosessa paikassa ku Pärnu. Tässä on kuva kun mä otan ilta-aurinkoo isin sylissä puistokuppilan terassilla:

Pärnussa on tosi iso puisto keskellä kaupunkia eikä siellä ollut melkein yhtään koiraa paitsi mä. Kummitädin kans käytiin siellä joka päivä monta kertaa pitkällä kakkapissalenkillä:Tai no, oli siel muutamia kavereita...Kerran mä karkasin. Lähin juoksee hihna maata viistäen pitkin katua ja arvatkaas, minne mä menin? No tietty lähiravintolan keittiöön. Sieltä tuli niin hyvät tuoksut. Kummitäti kyl löysi mut ihan heti. Henna-sisko oli ihan kauhuissaan ja äiti ihan järkyttynyt. Sen jälkeen mua vahdittiinkin supertarkkaan; mua ei päästetty ilman valjaita ees pissalle. Höh.

Ja sitten mä nukkusin aika paljon:

Ai niin: mä sain sitte heisimatolääkkeen niinku kunnon koiran pitääkin. Käytiin pari päivää ennen kotimatkaa lääkärissä ja se olikin kiva paikka: PÄRNU VÄIKELOOMAKLIINIK, Tallinna mnt. 77. Suosittelen! (Äidin huomautus: voi mennä ilman ajanvarausta. Toimitus kestää 5 minuuttia ja hintaa kertyy kokonaiset 6,19 euroa!).


Paljon terveisiä Pärnusta, meillä oli kiva reissu!

6 kommenttia:

 1. No, tere, tere!
  Oikeinko ulkomaille olet päässyt. Onnenplikka! Mä joudun aina isoveljen kanssa jäämään kotiin, kun mun porukat lähtee Viroon.
  Mutta on sulla ollut hieno reissu. Vähänks oli jännää, et pääsit karkuun, mut onneks sut sitte löydettiin, etkä joutunu jäämään ikuisiks ajoiks sinne Viroon! Teretulemast takasi Suamee!

  VastaaPoista
 2. No Morjens Elli! Hauska kuullu susta, kiitti ku kirjotit mulle! Mitäs oot puuhaillut? Mitkä on sun lempikesähommeleita? Mä tykkään leikkiä pihalla mun leluilla. Juoksen pallojen perässä ja rahtaan isin kenkiä piiloon marjapuskien alle, heh :)

  Sitten mä pelaan siskon ja veljen kans sulkapalloo. Mun vastuulla on toi sulkapallojen laadunvalvonta. Mä aina kokeilen, miten hyvin ne kestää mun hampaissa. Yleensä ei kestä. On ne niin huonoja.

  Hauskaa kesää sulle! Mä lupaan yrittää olla karkailematta enää.

  VastaaPoista
 3. Moikka moi! Emmää mitää erikoist oo puuhannu, sitä samaa ku tuol mu blogissani yleensäkin näkyy ;) Elikkäs ämpärileikkejä, kissanvetoa, lurpsunpiilottelua ja uusimpana sorakasassa kaivelua. Tiätysti lenkurat äipän kaa kuuluu asiaan, nyt kun vielä ei oo hirmuhelteitä ollu. Mut en mä oikeen noist palloleikeist välitä ja kengätkin jätän rauhaan. Mä oon oikeastaan niin kiltti, etten mä porukoille paljon mitään jäynää viitti tehdä, mitä nyt joskus luiskahdan vähän väärälle puolelle aitaa ;) Ai sä toimit sulkapallojen ylimpänä laadunvalvojana, se on kyllä kunnioitettava ammatti. Mä puolestani edustan kerjäläistn valtakuntaa. Kerjään, vaikken pitäisikään siitä, mitä kerjään. Noinniinkuin varmuuden vuoksi.
  Mukavaa kesää sullekin. Heh, pieni karkureissu silloin tällöin pitää mukavasti porukat skarppina, mut ei kannata kovin pitkälle mennä, ettei eksy. Koti on kuiteski se paras paikka.

  VastaaPoista
 4. Sullon ollu hiano reissu. Se karkumatka (meijän miälestä tietty löytömatka) olis voinu päättyä hianosti, ku olisit saanu notkuu siäl keittiöllä sen aikaa, että kokit olis antaneet sulle herkkuja. Joo, mäkin kyl lähen livohkaan heti ku silmä välttää. Tosin AIVAN liian harvoin. Kivaa kesää!

  VastaaPoista
 5. Mitä kuuluu Minnille? Luin blogiasi taaksepäin ja huomasin, että sulla on joku ikävä maksajuttu :( Oletko voinut paremmin?

  VastaaPoista
 6. Hei Mai! Kiitos viestistäsi! Mulle kuuluu ihan hyvää :) Mulla on semmonen inhottava maksashuntti, synnynnäinen maksavika, semmonen että mun maksa ei toimi kunnolla; ja se takia mun pitää olla loppuikäni erikoisruokavaliolla. Kyllä mä onneksi saan herkkuja syödä, mutta punasta lihaa en sitte yhtään. Höh. Olis tää vaiva voitu leikkauksella hoitaa, mutta se oli niin vaikee ja vaarallinen ja epävarma, että äiti päätti lopulta, ettei sitä tehdä. Mä voin kuiteskin tälleenkin elää ihan hyvin. Vaikka kyllä mulla on välillä ikävä ihan kunnon ruokaa. Onneks mä voin muuten kuiteski elää ja olla ihan niiku tavallinen koira. Ja jäätelö ei sentäs o kielletty! Hyvää kesää sulle!! t. Minni-mäykky 1v

  VastaaPoista