maanantai 7. tammikuuta 2013

Antennisetää paossa

Moi,
Meillä kävi joku mies laittamassa antennia. Isi lykkäs mut äitin syliin ja sulki meidät tietsikkahuoneeseen. Törkeetä. (Jos äiti saa kommentoida, niin sanottakoon, että Minni tykkää vieraista  suorastaan häpeällisen paljon: pissaa jokaisen kintuille :/ .... )

No, ei se setä kauan ollu. Ja meillä oli äitin kans hyvät vetoleikit.




2 kommenttia:

  1. Hei Minni! Olet niin ihana! Olin jo ihan huolissani, kun välillä et kirjoitellut mitään. Minulla ei ole omaa, mutta käyn usein veljeni kk-mäykkyä hoitamassa. Mäykkytyttö on vähän arvaamaton. Jouluna vitsailimme kälyni kanssa, että meidän joulutraditio voisi olla että ketä mäykky näykkäisee, sitä onni seuraa seuraavan vuoden.

    VastaaPoista
  2. Hei Aija! Kiitos viestistäsi. Täällä vielä henki pihisee, vaikka karvat musta vissiin alkaa tippuilla, kun syön niin huonosti. Ei auta, vaikka äiti antaa lisäravinteita. Niin, me mäykkytytöt ollaan vähän semmosia. Mä oon kans aika tarkka reviiristäni enkä yhtäs tykkää, jos joku tulee liian lähelle, kun meditoin mun pehmon kanssa tai kaluan luuta tai tutustun uuteen leluun. Tai olen just kaivautunu isin peiton sisään nukkumaan. Ihan turha tulla kenenkään mitään selittämään. Kyllä sillon hampaat sanoo naps vaan. Ja äiti ja isi on ihan hirveen vihaisia. Ja mua hävettää. Ja aina mä lupaan ittelleni, etten koskaan enää, mutta sitten mä taas unohdan sen. Mutta enimmäkseen oon kyl ihan kiltti ja tykkään aina kaikista. Onnellista vuotta sulle, Aija mäykkyläisen hoitaja :) t. Minni

    VastaaPoista